HiCan’s slimme bed is een tikje extravagant, maar wel veel meer dan dat!

HiCan-01.jpg

HiCan moet je eerder zien als een hedendaagse en technisch geavanceerd cocon, jouw persoonlijk privé heiligdom waar je kunt genieten van een nieuw concept van lifestyle en comfort. Een perfecte mix van design en technologie die leidt naar een meer authentieke levenservaring. 

De nieuwe HiCan is zowat het meest geavanceerd stuk meubel dat ooit werd ontwikkeld. Het is veel meer dan enkel een bed met een entertainment systeem. Het integreert onder meer het allernieuwste op het vlak van automatisering. 

Alle componenten worden aangestuurd door één simpele geïntegreerde toepassing beschikbaar op je smartphone, tablet of PC. Elk aspect van de gebruikerservaring kan op maat gemaakt worden, met aanpasbare scènes volgens de voorkeuren van de gebruiker.

Naast de app kan HiCan aangestuurd worden via draagbare apparaten zoals de Apple Watch en door drie sensoren ingebed in het hoofdeinde die je vrij kunt programmeren om het bed in verschillende standen en configuraties te zetten. Het systeem kan bi-directioneel geïntegreerd worden in bestaande Smarthome- of Domoticasystemen die standaard protocollen gebruiken waarmee je andere apparaten in de nabijheid van het bed kunt controleren (zoals verlichting en rolluiken, verwarming of air conditioning gebaseerd op gebruiker scenario’s) of controle van het bed gebaseerd op Domotica scenario’s (zoals nacht modus of vakantie modus).

Over het prijskaartje kunnen we kort zijn. Dat is met ca $30.000 geen spek voor de bek van de gemiddelde burger. Maar je moet HiCan dan ook eerder bekijken als een baanbrekend concept als onderdeel voor de slaapkamer van de toekomst. Maar we zouden er wel eens een nachtje in willen slapen…!

Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s