WooHoo is het eerste AI-gestuurde Domotica Systeem voor de Slimme Woning

screen-shot-2016-12-06-at-18-13-42

WooHoo zal volgens de fabricant, Smartbeings, snel je beste vriend worden en je dagelijkse leven door innovatieve functies niet alleen comfortabeler maken, maar ook veiliger. Daarom heeft WooHoo zowel Entertainment- als Veiligheidsfuncties standaard ingebouwd. WooHoo werd ontworpen en ontwikkeld in Sillicon Valley en zou door zijn innovatie design een frisse wind moeten doen waaien in het Domoticawereldje. Ook zouden de kosten een heel stuk lager willen dan die van een klassieke Domotica centrale.

Door gebruik te maken van de vooruitstrevende AI-Technologie en Cloud gebaseerde software is het systeem niet alleen uitzonderlijk gunstig qua prijs, maar ook bijzonder makkelijk te bedienen. Volgens de fabricant duur het slechts 60 seconden om de app te installeren en WooHoo in gebruik te nemen.

img_2706

Het bijzondere aan WooHoo ligt in het uiterst multifunctionele karakter van het systeem. Klassieke Domoticasystemen zijn doorgaans gebonden aan vrij eenvoudige functies zoals aan, uit, dimmen, enz… WooHoo gaat echter een heel stuk verder en neemt actief deel aan het familieleven. Het beschikt over een interactief scherm, een luidspreker, een 360° Camera, een temperatuur- en rooksensor en talrijke bijkomende functies.

Bovendien biedt de fabricant een Concierge-dienst aan, waarbij men niet alleen over video kan communiceren met een expert over technische problemen, maar in geval van nood hulp kan inroepen of gewoon informatie kan inwinnen die je op dat moment nodig hebt. Daardoor biedt WooHoo een veel uitgebreidere dienst aan als bvb Amazon Alexa, die zonder menselijke ondersteuning enkel vragen kan beantwoorden na voorgedefinieerde schema’s.

Een overzicht van functies en interessante data over WooHoo:

  • Woohoo ondersteunt veel draadloze protocollen waaronder WiFi-BLE, Z-Wave of Zigbee
  • 360° draaibare camera met geavanceerde gezichtsherkenning
  • Ingebouwde luidspreker met efficiënte spraakherkenning
  • Aanstuurbaar met je stem, mimiek of app
  • Energiezuinig met batterij die zeer lang meegaat
  • Beschikt over USB-, HDMI-, SD- en GSM-Slot
  • Ingebouwde temperatuur- en rooksensor
  • WooHoo is een echt Alles-in-één Systeem: WooHoo, Hub, Platform en App werken naadloos met apparaten/producten van bedrijven waarmee WooHoo samenwerkt (vb apparaten van Nest)
  • WooHoo is beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, geel, roos helblauw, turkoois en groen.

WooHoo zou beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2017.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s