Camuniti, een zelflerend AI Veiligheids – en Domoticasysteem

screen-shot-2016-12-09-at-13-30-03

Camuniti wil HET Veiligheids- en Domoticasysteem van je Slimme Woning worden. De startup achter dit nieuwe Slimme Systeem benadrukt vooral de Artificiële Intelligentie die in het product huist.

Camuniti leert namelijk de omgeving kennen waarin het staat opgesteld, alsook familie en vrienden. Na een eerste leerfase kan Camuniti het onderscheid maken tussen normale en abnormale voorvallen en daar gepast op reageren. Zo worden bvb valse alarmen uitgesloten en treedt het systeem enkel in werking wanneer er zich daadwerkelijk iets voordoet. Dit soort van toepassingen kennen we reeds van andere vergelijkbare systemen, maar de ontwikkelaars van Camuniti hebben er een aantal interessante functies aan toegevoegd waaronder een WiFi Repeater, ZigBee draadloze Domotica en een hoge mate van compatibiliteit met producten van andere fabricanten.

Daardoor is Camuniti een echt open Domoticasysteem dat met WiFi en ZigBee functioneert waardoor een groot aantal (veiligheids) producten kunnen aangesloten worden.

Door de samenwerking met een groot aantal fabricanten kan alles verbonden worden wat je Veiligheidshartje begeert: deur-/raamsensoren, bewegingsmelders, vochtigheidsmeters en nog zoveel meer. In totaal kunnen tot 256 ZigBee componenten aangesloten worden en 3 IP-camera’s. Dankzij de overzichtelijke app kan je al deze componenten met elkaar verbinden en aansturen.

Naast de Camuniti Domoticacentrale zullen ook een Videobewakingscamera en een RF-repeater op de markt komen. Bijkomende componenten worden in het vooruitzicht gesteld, maar dat wordt afhankelijk gesteld van het succes van de eerste componenten die gelanceerd worden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s