Fibaro lanceert 3 nieuwe sensoren voor Apple HomeKit

cd697cd6-bcb2-462a-a829-f47b584c69c0

Fibaro, Pools fabricant van Z-Wave Domoticaproducten, lanceerde zopas 3 sensoren die werken met Apple HomeKit: een Overstromingssensor, een Deur/Raam sensor en een Bewegingssensor.

De nieuwe sensoren van Fibaro werken met HomeKit hub in combinatie met een Apple TV of iPad om informati edoor  te geven aan de gebruiker of om een actie te activeren via voorgeprogrammeerde automatische acties over iOS 10.2 of tvOS 10.1.

De Overstromingssensor is uitgerust met telescopische sondes die water detecteren van zodra het eraan komt en laat de sensor toe om te werken op oneven oppervlakken. De Overstromingssensor is tegelijkertijd ook een temperatuursensor.

De Fibaro Bewegingssensor is eigenlijk een multisensor die beweging detecteert, de omgevingstemperatuur en ook de lichtintensiteit meet. Het werkt op batterijen en draait op Bluetooth Bluetooth LE draadloze technologie en heeft een LED-indicator in de vorm van een oog om beweging, temperatuurniveau, sabotage en licht te melden.

De Deur/Raam Sensor is een dubbel contact en temperatuursensor die op elk raam en deur kan geïnstalleerd worden. De sensor is beschikbaar in 7 kleuren.

De release van iOS 10.2 afgelopen maandag brengt een aantal wijzigen aan Apple’s HomeKit platform die gebruikers de mogelijkheid bieden  om directe meldingen te ontvangen voor een hele reeks van nieuwe verbonden apparaten in de slimme woning inclusief de Fibaro Sensor productlijn en vergelijkbare apparaten van El Gato.

HomeKit werd gelanceerd in 2014 en geeft gebruikers de mogelijkheid om verbinding te maken met verschillende slimme apparaten en IoT hardware via de iOS Home app in combinatie met elkaar in tegenstelling tot een reeks van losse interfaces.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s