Kuna is een buitenlamp die er gewoon uitziet, maar het niet is!

kuna-01

Gewone dingen die slim zijn, daar houden wij wel van. Maar dan wel echt slim! KUNA is een buitenlamp die voorzien is van een een slimme WiFi Camera en intercomfunctie.

Vaak is het zo dat inbrekers eerst aanbellen om te zien of er iemand thuis om zo te bepalen of ze al dan niet vrij spel hebben. KUNA ziet de inbreker echter al voor hij aanbelt en stuurt onmiddelijk een waarschuwing naar je smartphone. Op je smartphone zie je dan een helder beeld van wie de bezoeker aan je voordeur is dankzij de live beelden van de ingebouwde camera.

Je kunt de inbreker afschrikken door ertegen te praten, het alarm van KUNA te activeren of de politie te bellen. KUNA detecteert snel iedereen die binnen het gezichtsveld van de lamp komt zodat je uiterst snel weet wie zich aan je voordeur aanbiedt en je kunt met deze persoon via je smartphone ook een gesprek voeren.

KUNA werd ontwikkeld om

  • te zien wie aan je voordeur staat
  • inbraken te verijdelen
  • vandalisme te vermijden
  • je woning te beschermen

De slimme detectie technologie van KUNA registreert activiteiten 10 seconden voor ze daadwerklijk plaatsgrijpen, zodat je altijd het volledige beeld krijgt van wat er zich afspeelt rondom je woning. Daardoor kun je al zien wie er zich gaat aanmelden aan je voordeur voor ze gaan aanbellen. Zo is KUNA een echt proactieve beveiliging zodat je steeds gerust bent of je nu thuis bent of niet.

Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s