Bonjour: revolutionaire AI Alarm Klok die je dag zoveel comfortabeler maakt!

bonjour-smart-ai-alarm-clock-01

Wordt iedere dag wakker aan de juiste zijde van het bed met Bonjour, de slimme AI Alarm Klok. Vanaf nu is Bonjour je persoonlijke assistent. Door te leren over je agenda en hobby’s haalt Bonjour het maximum uit je dag.

Bonjour beschikt over spraakgestuurde AI waardoor het almaar slimmer wordt om almaar beter in te spelen op je verwachtingen en wensen.

De vriendelijke vrouwelijke stem van Bonjour informeert je over verkeersinformatie, het weer en kan op elk verzoek reageren. Het doet tevens dienst als slimme domoticahub en Bonjour kan je zelfs tips geven om beter de slaap te vatten en je slaap te verbeteren.

Wat Bonjour echt bijzonder maakt is de ingebouwde Biometrische Identificatie Functie waardoor het kan bepalen wie tegen het toestel praat. Op die manier kan Bonjour de informatie personaliseren afhankelijk van wie tegen het apparaat praat om je dag zo productief en efficiënt mogelijk te maken.

Bonjour kun je perfect integreren met je favoriete services zoals Spotify, Philips Hue en Nest. En zoals Amazon Echo dien je er gewoon tegen te praten om je Slimme Woning te beheren. En zoals je kunt raden, hoef je gewoon ‘Bonjour’ te zeggen om het apparaat te activeren.

De functie die je echter zal wegblazen is dat Bonjour kan handelen op basis van door jou bepaalde voorwaarden. Bvb. je kunt zeggen dat je op een bepaald tijdstip wilt opstaan, maar enkel als het goed weer is, bij slecht weer laat het je gewoon slapen.

Bonjour loopt momenteel nog op Indiegogo en heeft daar op fenomenale wijze zijn campagne maar liefst 14 keer overschreven. Prijs is $169 waardoor het zeer betaalbaar is en echt waar voor zijn geld biedt voor zoveel functionele technologie in 1 apparaat.

Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s