Hubble Hugo herkent gezichten en kan emoties lezen om de gepaste actie te ondernemen.

Screen Shot 2017-01-05 at 09.41.36.png

Hugo volgt je niet alleen wanneer je door de kamer beweegt, maar de camera zal vooral naar je gezicht kijken en zal je zeggen hoe je je voelt. Hugo is een slimme camera die werd ontwikkeld door de startup Hubble en is voorzien van Alexa, speelt muziek, controleert je Slimme Woning en houdt bij wanneer je boos bent.

Nu, je hebt niet onmiddellijk een camera nodig die je zegt wanneer je opgewonden bent, maar deze functie is niet zomaar een extravagant nieuwigheidje. Het werd in het bijzonder ontwikkeld om je baby in de gaten te houden. Hugo kan je informeren wanneer je baby begint te huilen en dan bvb automatisch muziek beginnen spelen of een ventilator aanzetten. De Hubble Cloud beschikt bovendien over een aantal kinderboeken die het kan afspelen.

Dankzij de Alexa integratie kun je Hugo bevelen om herinneringen of alarmen in te stellen alsook de vele functies die Amazon Alexa rijk is.

Hugo beschikt over bewegingsdetectie, een SD-kaart en kan 360° draaien, zo kan het dienst doen als een slimme beveiligingscamera of als een babycamera. Omdat het gezichten kan herkennen, kan het ook mensen van dieren onderscheiden zodat je geen vals alarm krijgt wanneer je niet thuis bent en je huisdier door het beeld van de camera loopt.

Je kunt tot 24u beelden gratis in de cloud opslaan of je kunt een maandelijks bedrag betalen om beelden langer te kunnen bewaren.

Verwacht wordt dat Hugo beschikbaar zal zijn vanaf de zomer en de prijs zou komen te liggen tussen de $250 and $300.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s