Het lijkt op een futuristische skateboard, het is echter een krachtig Domoticasysteem.

b-one-hub-1

De B.One Hub ziet er dan wel uit als een futuristische skateboard, maar is een uiterst geavanceerd, krachtig en intuïtief Domotica- en Alarmsysteem. “B.One beschikt over een eigen AI-algoritme “InstinctAct” dat het gedrag van gebruikers leert en zichzelf continu bijwerkt.  

B.One Hub brengt baanbrekende en innovatieve technologie naar de markt van de Beveiliging en de Domotica. B.One kan bewegingssensoren, beveiligingscamera’s, rookmelders en ook oudere technologie aansturen via een simpele en intuïtieve app of via spraaksturing.

De B.One app laat je toe om makkelijk scenario’s te creëren per gebruiker zodat je macro’s kunt lanceren met ‘1 druk op de knop’. Het systeem leert het gedrag van zijn gebruikers en kan een veelheid aan taken uitvoeren zoals het huis afsluiten, de verlichting uitzetten, de temperatuur in de woning aanpassen en dit alles met 1 druk op de B.One app.
 B.One is de ‘one stop’ oplossing voor al je noden op het vlak van Veiligheid en Domotica.

img_2853

Belangrijkste eigenschappen:

Veiligheid

Beveilig en bewaak je Slimme Woning van eender waar en voel je altijd veilig. B.One Hub werd ontwikkeld met veiligheid als belangrijkste punt in het achterhoofd en is gebouwd op een militaire versleutelingsplatform met een eigen batterij en mobiele netwerk backup. Het staat altijd AAN en is altijd verbonden.  

Energiebeheer en Verlichtingscontrole 

B.One maakt het mogelijk om alle energie- en verwarmingselementen van je woning te beheren en te controleren vanaf 1 app. Weet welk apparaat hoeveel verbruikt en maak je woning energie-efficiënt. 

Comfort en Entertainment

B.One Hub houdt toezicht op je Slimme Thermostaten, Vochtigheidssensoren, CO Sensoren en Rookmelders. B.One Hub beschikt tevens over een Infrarood Remote Chip waarmee je alle apparaten kunt beheren die gestuurd worden door IR en dit alles vanaf 1 app. Het is dus een echte Universele Afstandsbediening die werkt met alle oude en nieuwe slimme apparaten. 

Acties

“Acties” zijn een serie van uiterst aanpasbare en configureerbare BOTs, gebaseerd op de voorkeursinstellingen van de gebruiker die kunnen geactiveerd worden met 1 druk op de knop. 

Compatibiliteit 

Ondersteunt meer dan 60 apparaten en alle belangrijke Draadloze Standaarden. Het zouden er tegen midden 2017 meer dan 200 moeten zijn. 

Klik hier voor de presentatievideo.

B.One Hub kun je hier bestellen. De B.One kost $209.00 en de Lite versie  $119.00.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s