De nieuwe zelflerende Canary Flex beveiligingscamera is eind deze week leverbaar

CanaryFlex_Indoor_Outdoor_Plugged-in_Wire-free.jpg

Afgelopen zomer kondigde het bedrijf achter de Canary camera de weerbestendige compacte Canary Flex camera aan. Nu is deze eindelijk beschikbaar en leverbaar vanaf 27 januari.

De nieuwe Canary Flex is veelzijdig inzetbaar en kan zowel draadloos als bekabeld ingezet worden voor de bescherming en bewaking van je woning. Door zijn weerbestendigheid kan deze camera zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Zo kan je inbraken voorkomen omdat je op reeds op de hoogte wordt gebracht als inbrekers je woning naderen.

De Canary Flex moet wel de concurrentie aangaan in een zeer drukbezette markt met kleppers als Nest, Netatmo Welcome/Presence en Netgear Arlo.

Bovendien heeft de Flex een zwakke flank met slechts 720p video bij live streaming en werkt het op vlak van Domotica enkel met de Wink Hub. Ook wordt er nog gewerkt aan een IFTTT-kanaal en staat HomeKit integratie nog in de steigers.

Daar tegenover staan toch behoorlijk wat sterke eigenschappen waaronder een snelle installatie, het compacte weldoordachte design, een overzichtelijke en makkelijk te gebruiken app, zijn veelzijdigheid en weerbestendigheid waardoor de camera eender waar kan geïnstalleerd worden, zowel binnen als buiten.

De Canary werkt zowel kabelloos als bekabeld en biedt kristalheldere HD-beelden en dankzij de nachtzichtfunctie levert de camera ook ’s nachts beelden op van behoorlijke kwaliteit.

De Canary Flex beschikt tevens over artificiële intelligentie waarbij de algoritmes van de Canary het onderscheid kunnen maken tussen beweging van personen, dieren en beweging op de achtergrond. Ook kan de Canary repetitieve beweging herkennen en negeren zoals deze van een plafondventilator of van een TV-scherm. Zo word je enkel verwittigd wanneer dat echt nodig is.

De Canary Flex is beschikbaar in wit & zwart en is hier te koop voor $199.00 en leverbaar vanaf eind januari.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s