Moodo is een Slimme Luchtverfrisser waarmee je de geur in je woning bepaalt via je smartphone

moodo5

Onze zintuigen zijn belangrijk in de wijze waarmee we interageren met de wereld rondom ons en reuk wordt hierin schromelijk onderschat. Soms, als je wat ruikt kan het je naar gelukkige momenten terugbrengen of zaken uit het verleden naar boven brengen die voor jou een sterke aangename herinnering zijn. Maar een slechte geur kan ook je humeur verpesten.

Moodo is een nieuwe aanpasbare luchtverfrisser waarmee je de geur van je woning kunt opfleuren en laten ruiken precies zoals jij dat wenst.

De werking van Moodo doet een beetje denken aan deze van een koffiemachine door ook gebruik te maken van een aantal capsules, maar dan geurcapsules. Via je smartphone kun je de intensiteit aanpassen zodat je verzekerd bent dat de gekozen geur aangepast is aan je stemming of gewoon zoals jij het op dat moment wilt.  Had je een lange vermoeiende dag op het werk? Kies dan voor een rustgevende en ontspannende geur. Ook kan je geuren opslaan om ze later opnieuw te gebruiken.

moodo2

Het grote voordeel van Moodo is zijn eenvoud. Het invoeren van geurcapsules is uiterst eenvoudig en met je smartphone kun je alles makkelijk instellen. Het toestel laat geen rommel achter of je hoeft niets op te kuisen. Je kunt zelfs een geurafspeellijst aanmaken, net zoals je een muziekafspeellijst zou aanmaken. Bovendien kun je het ook integreren met andere IoT apparaten zoals je slimme alarmklok of verlichtingssysteem.

Moodo is momenteel beschikbaar via Indiegogo en je kunt al intekenen vanaf $149 voor 1 basismodule en 8 capsules. Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s