Nieuw! Zmodo Pivot 1080p HD Draadloze 360° Roterende Beveiligingscamera

198097fb-021a-4e3f-b055-99e7ca67a739

Bij Zmodo zijn ze de laatste druk bezig geweest. In een vorige bijdrage hadden we het over de Zmodo Panorama Torch LED-Lamp en nu gaan ze mee op de golf van 360° camera’s waarvan verschillende fabricanten recent hun versie op de markt hebben gebracht.

De Zmodo Pivot is een 360° roterende camera die tegelijkertijd ook een Domotica Hub is, waardoor het een zeer compleet en slim apparaat is. Dankzij de 1080p HD breedhoek camera functie krijg je een compleet beeld van je woning en zie je in een oogopslag wat er gaande is.

De camera kan je ook meldingen sturen bij bewegingsdetectie. De Zmodo Pivot zal enkel meldingen sturen in geval er na bewegingsdetectie nieuwe en belangrijke zaken woeden vastgesteld. De algoritmes zullen bij elke bewegingsdetectie normale gevallen filteren en uitsluiten. De kansen op een vals alarm worden zo tot een maximum geminimaliseerd Wanneer je Zmodo Pivot koppelt aan een deur-/raamsensor, dan kan deze zo ingesteld worden dat het automatisch naar een vooraf ingestelde positie terugschakelt wanneer de sensor wordt geactiveerd. Gebruikers zullen een melding krijgen op hun smartphone om de beelden te bekijken.

Dankzij de ingebouwde tweewegs Bluetooth luidspreker en microfoon kun je rechtstreeks praten met je familie. Zo houd je contact met je familie van eender waar in de wereld.

De ingebouwde temperatuur- en vochtigheidssensoren zorgen ervoor dat je de ‘gezondheid’ van je woning  nauwgezet kunt opvolgen en de inbegrepen deur-/raamsensoren houden je woning op scherp.

Het veiligheid- en privacy gedeelte kunnen ingesteld worden in de Zmodo smartphone app (beschikbaar voor iOS7 en hoger & Android 4.0 en hoger). De Zmodo Cloud Dienst is beschermd met encryptietechnologie die op het niveau is van financiële instellingen waartoe je enkel toegang hebt via je je persoonlijke account. Alle videos en foto’s worden beschermd met AES 256-bit symmetrische versleuteling.

De belangrijkste functies op een rijtje:

  • Bewaak je volledige woning met de Pivot breedhoek roterende 1080p camera. Met de ingebouwde 16GB opslag kun je dagen van beelden opslaan zonder bijkomende kosten.
  • Ontvang een melding op je smartphone wanneer de camera beweging detecteert en pas de gebieden van het live-beeld aan waar beweging dient gedetecteerd te worden.   Pivot kan ook de temperatuur en vochtigheid meten en beschikt over een Bluetooth luidspreker voor muziek en tweewegs audio communicatie met je familie die thuis zit waardoor Pivot een complete alles-in-één bewakingsoplossing is.
  • Pivot dient tevens als hub voor andere Zmodo accessoires en wordt geleverd met 2 Deur-/Raamsensoren die je op de hoogte brengen wanneer iets open staat. Wanneer een deur of raam geopend zijn, dan kan Pivot automatisch roteren en alles opnemen want er gebeurt.
  • Met de Zmodo mobile app installeer je het systeem in slechts enkele minuten. Open een account, verbind met een tijdelijk netwerk waarmee je de beelden van Pivot kunt doorsturen en vul je WiFi-informatie in om je camera te verbinden met het internet.  Vanaf nu kan je van eender waar de beelden van je woning zien die Pivot waarneemt.
  • Pivot vereist een 2.4GHz Wi-Fi verbinding die met paswoord beveiligd is en WPA/WPA2 versleuteling.

Klik hier voor de presentativideo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s