Orb: slimme verlichting in de vorm van een UFO

orbwarmlight

Deens Design – Slimme Verlichting

Orb is een innovatieve slimme lamp die je niet alleen toelaat om te intensiteit en kleur te bepalen, maar ook de richting van het licht.

Orb werd ontwikkeld in Denemarken door een team van ingenieurs van de firma Shade. Als een Scandinavisch bedrijf begrijpen ze bij Shade het belang van licht en dat het een belangrijke invloed heeft op ons dagelijkse leven en van hoe we ons voelen. Maar het is niet eenvoudig om het juiste licht te hebben in elke situatie.

Shade werkte samen met de bekroonde ontwerper Oivind Alexander Slaatto om hun visie van de moderne slimme lamp te ontwikkelen. Orb werd ontwikkeld met de onderliggende gedachte dat de gebruiker centraal staat waardoor het uiterst eenvoudig is te installeren, gebouwd met de beste materialen en duurzaam gemaakt.

In tegenstelling tot alle andere lampen op de markt kan je niet alleen de kleur en de intensiteit van de lamp instellen, maar ook de richting van het licht dat de lamp uitstraalt.

Orb hoef je enkel maar uit te pakken, aan te sluiten en je kunt de lamp aansturen met meegeleverde wandschakelaar. Bovendien kan het ook geïntegreerd en aangestuurd worden met de belangrijkste Domoticasystemen op de markt.

Of je kunt je Smartphone gebruiken die je toegang geeft tot geavanceerde functies en waarmee je Orb kunt aansturen van eender waar. Zo kun je met Orb de perfecte warme sfeer creëren, of je nu vrienden op bezoek hebt voor een gezellig diner of rustig een boek wenst te lezen.

Je kunt meerdere Orbs combineren die je allemaal makkelijk kunt configureren vanaf de app op je Smartphone en zo kun je ook kamers ipv individuele lampen controleren.

Orb helpt je zelfs om ’s ochtends op te staan door het zonlicht rechtstreeks naar je kamer te brengen. Opstaan was nooit makkelijker dankzij de zonsopgang-functie.

Shade biedt ook een lampekap aan, Slaatto S1, die de richting van het licht kan accentueren en een schaduwervaring aan Orb toevoegt.

screen-shot-2017-02-17-at-13-46-13

Momenteel loopt er een campagne op Indiegogo en 1 Orb Lamp heb je al vanaf $189.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s