Kancy: je woning aansturen met microschakelaars en WiFi!

Kancy-Smart-Wi-Fi-Tiny-Switch-04

Maak je woning slim met de Kancy Slimme Micro WiFi Schakelaars.

Kancy Schakelaars zijn beschikbaar in 4 modellen waardoor je je complete woning kunt aansturen met je smartphone, inclusief je ‘niet zo slimme’ apparaten. En het maakt zelfs je slimme apparaten nog slimmer.

Op dit moment zijn 4 Kancy types beschikbaar: relais, dimmer, servo en stekker. De Relais is perfect  om verlichting en apparaten aan/uit te zetten. Met de Dimmer kan je verlichting dimmen. De Servo is geschikt om rolluiken, zonneweringen, garagepoorten, enz… aan te sturen. En de Stekker Module past in elk stopcontact om al wat elektrisch gestuurd wordt te schakelen.

Een bijzondere eigenschap van Kancy is dat je geen Hub nodig hebt en het systeem zelflerend is zodat het je dagelijkse routine aanleert. Alle Kancy Schakelaars kan je makkelijk aansturen via de app op je smartphone en je kan kamer per kamer eenvoudig instellen. Ook kan je via de app routines invoeren en het energieverbruik opvolgen.

Er loopt momenteel een Kancy Campagne op Kickstarter. Klik hier voor meer info.

Klik hier voor de presentativideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s