Clarity, een slimme luidspreker met aanraakscherm en spraaksturing

Clarity_1

De ontwikkelaars van Clarity zijn erin geslaagd om een uniek product te creëren dat de look heeft van een tablet gecombineerd met een luidspreker van hoge kwaliteit. Het is in feite een 3-in-1 Android draadloze luidspreker met ondersteuning voor Alexa en OK Google spraaksturing

Dankzij de spraaksturing kun je een eindeloos aantal taken uitvoeren waaronder een website oproepen, muziek afspelen, je kalender checken, het nieuws beluisteren, een restaurant zoeken en nog zoveel meer.

Ook kan je met de Clarity draadloze luidspreker luisteren naar Pandora, Spotify, SoundCloud en muziek die je lokaal opslaat.

Je kunt er ook je Slimme Woning mee aansturen want Clarity is compatibel met Amazon Alexa, Philips Hue, Ecobee, Nest, Wemo, SmartThings en Insteon.

clarity-speaker-internal-1700x956

Clarity wordt aangestuurd door een quad-core CPU en is uitgerust met een 16GB intern geheugen, beschikt over een 2-megapixel camera, draait op Android 5.1 en een 1600 mAh Li-Poly batterij. Bovendien is Clarity uitgerust met WiFi en Bluetooth zodat het kan verbonden worden met laptops, tablets, smartphones en vele andere elektronische gadgets. Opladen gebeurt met een DC Adapter en je kan het standaard geheugen uitbreiden met een Micro SD Kaart.

In theorie zou je voor een combinatie kunnen gaan van een slimme hub en een tablet voor eenzelfde functionaliteit als Clarity, maar het belangrijkste verkoopsargument is nu net de draagbaarheid en het comfort. Want nu heb je één draagbaar apparaat dat alles combineert in plaats van twee.

Op Indiegogo loopt momenteel een succesvolle campagne die inmiddels al bijna 4 keer is overschreven. Prijs: $149 met levering voorzien voor juni 2017.

Meer informatie vind je op de website van Clarity

Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bron: Snapmunk
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s