Domoticafabricant Vera maakt intrede in de markt van de slimme bewakingscamera’s

IMG_3449.jpg

Vera, vooral bekend van haar populaire Z-Wave productaanbod lanceerde onlangs maar liefst 5 slimme bewakingscamera’s en doet hiermee haar intrede in de markt van de videobewaking voor de Slimme Woning.

Een kort overzicht van de 5 camera’s:

  • VistaCam 800 Smart BabyCam: Hou een oogje in het zeil op je kinderen van eender waar met deze eenvoudig te installeren WiFi-Camera. Deze camera beschikt voor een kristalhelder HD-beeld, een bewegingssensor, een micro SD-sleuf, een temperatuursensor en zelfs een muziekspeler.
  • VistaCam 900 Wireless Full HD Indoor Camera: de elegante VistaCam 900 biedt Full HD Video. Met het breedhoekbeeld heb je een compleet zicht op de woonkamer, je huisdieren, je bedrijf of elke indoor locatie die je wenst te bewaken. Installatie is eenvoudig met de one-button WPS WiFi setup, bewegingsdetectie zorgt voor automatische opname en het IR Nachtzicht geeft heldere beelden ook wanneer het donker is.
  • VistaCam 1000 HD Waterbestendige Outdoor WiFi Camera: dankzij eenvoudige WiFi setup, waterbestendig behuizing, IR Nachtzicht en HD beeldkwaliteit is deze VistaCam 1000 de perfecte outdoor camera voor toepassingen zoals het bewaken van patio’s, opritten en garages waar een elektrische aansluiting in de buurt is. Beschikt over bewegingsdetectie voor automatische opname.
  • VistaCam 1101 Full HD Weersbetendige Outdoor Camera: VistaCam 1101 is een robuuste outdoor camera die geschikt is om zowat overal geïnstalleerd te worden en beschikt over Full HD Video voor een helder beeld, zowel overdag als ’s nachts. Dankzij de eenvoudige aansluiting met een standaard ethernet-kabel wordt de camera gevoed over PoE vanaf elk stopcontact. Verder beschikt deze camera over een ingebouwde microfoon, IR Nachtzicht en bewegingsdetectie voor automatische opname. Ideaal voor opritten, garage’s, tuinen, enz…
  • VistaCam 1200 HD Deurbel Camera: zie wie er aan de deur staat vanaf je smartphone of computer. Beschikt over eenvoudige WiFi-installatie, een 180° gezichtsveld, 2-wegs communicatie en zelfs een bewegingssensor.

Vera biedt met deze 5 camera’s een compleet productaanbod aan voor een divers aantal toepassingen in en rondom de woning.

Verwacht wordt dat deze camera’s in de loop van 2017 op de markt zullen verschijnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s