Ultraloq: je deurslot in je vingertoppen!

Ultraloq-Fingerprint-Smart-Lock-05.jpg

Bereik maximale beveiliging in je woning door installatie en gebruik van  Ultraloq UL1 3-in-1 Slimme Slot met Vingerafdruk.

Dit revolutionaire deurslot systeem biedt 3 verschillende manieren van toegang tot je woning. Allereerst, kun je je vingerafdruk gebruiken om het slot snel te openen. Twee, je kunt de bijgeleverde draadloze afstandsbediening gebruiken en tenslotte kun je de app op je smartphone gebruiken om via Bluetooth het slot te openen.

In het verlengde van de deurhendel bevindt zich een slimme sensor op de meest ergonomische plaats van de deurhendel waar je normaliter je duim plaatst als je een deur opent. De sensor scant je vingerafdruk om het slot te opnenen en deze werkt ook met de afstandsbediening.

Naast je eigen toegang tot de woning, kan je makkelijk toegang verlenen aan vrienden en familie. Je kunt hen makkelijk toegang sturen via de app en je kunt iedereen aan wie je toegang verleent makkelijk bekijken en beheren in de app op je smartphone.

De Ultraloq is makkelijk te installeren in slechts enkele minuten en in de verpakking zijn ook schroeven en een schroevendraaier inbegrepen. Eens geïnstalleerd, ben je verzekerd dat je woning of kantoor goed beveiligd zijn. 

Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s