Amazon Echo Show met slim aanraakscherm en videoconferencing

4048

De nieuwe Amazon Echo Show met slim aanraakscherm werkt met Alexa waardoor je je woning kunt beheren en video-oproepen kunt maken door simpel gebruik te maken van je stem.

Zoals de andere Echo Toestellen kun je vragen stellen en spraakcommando’s richten aan Echo Show. De schermgrootte is 7 inch en er zijn wel 8 microfoons aan boord zodat je van zowat eender waar in je woning kunt gehoord worden.

Met de nieuwe Alexa belfunctie kun je gewone oproepen en video-oproepen maken naar andere Alexa toestellen. Zeg gewoon de naam van de persoon die je wilt opbellen en je zult de andere persoon horen door de ingebouwde Dolby luidspreker. Er is ook een ‘drop in’ functie waardoor je snel contact kunt maken met vrienden en familie.

Maar je kunt veel meer met de Echo Show. Zo kun je videos bekijken en je slimme apparaten in je woning behoren en aansturen vanaf het aanraakscherm.

Met de Echo Show gaat Amazon weeral een stapje verder om een centrale plaats in je woning op te eisen. Aan jou om dat al dan niet toe te laten.

Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Bron: Gadgetflow
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s