iotty Licht Schakelaar – Italiaanse luxe voor je Slimme Woning

iotty-Smart-Light-Switch-02

Controleer je verlichting in je Slimme Woning met uiterste precisie dankzij de iotty Slimme Lichtschakelaar. Dit opvallende apparaat brengt de toekomst echt in je woning!

iotty gebruikt WiFi en in combinatie mij de bijhorende app kun je het aanraakscherm activeren. Met één simpele tik kun je verschillende lichten in je woning activeren en controleren. En ook vanop afstand heb je volledige controle over iotty vanaf je Smartphone.

De app laat je ook toe om voor elk licht aparte instellingen in te stellen alsook schema’s. De iotty app geeft je ook informatie over het energieverbruik, gebruikersstatistieken en nog zoveel meer.

Je kunt iotty zelfs programmeren op basis van zonsopgang en zonsondergang. En als je op vakantie gaat helpt iotty om je woning veilig te houden door middel van aanwezigheidssimulatie waardoor lichten volgens een steeds wisselen patroon aan- en uitgaan. Zo ziet je huis er bewoond uit tijdens je afwezigheid en worden zo potentiële inbrekers afgeschrikt.

Maar het beste komt nog. iotty gebruikt de WiFi-verbinding en GEOLocatie om te weten wanneer je thuiskomt. Zo worden automatisch enkel de lichten ingeschakeld die nodig zijn wanneer je thuis aankomt.

iotty is beschikbaar in 7 kleuren: wit, zwart, grijs, beige, blauw, rood en groen. Op Indiegogo loopt momenteel een campagne en de beschikbaarheid is voorzien voor november van dit jaar.

De iotty Lichtschakelaar zal compatibel zijn met SmartThings, NEST, Apple HomeKit, Amazon Echo en IFTTT. Vermoedelijk volgen er in een volgende fase nog veel meer.

Klik hier voor een presentatievideo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s