2 nieuwe ultradunne Strips van Sensative: Waterleksensor en Temperatuur/Lichtsensor

Sensitive, het bedrijf achter de revolutionaire Strips Deur/Raamsensor, lanceert na de zomer 2 nieuwe Strips: Strips Drip, een Waterleksensor en Strips Comfort, een Temperatuur/Lichtsensor.

Strips Drip – Langwerkende Waterleksensor

Met een dikte van slechts 6mm kun je Strips Drip op plaatsen installeren waar de meeste andere waterleksensoren te groot voor zijn. Tijdig gewaarschuwd worden voor een waterlek spaart je niet alleen water, maar kan vooral grote schade voorkomen.

Strips Drip meet ook de temperatuur en kan je zo informeren wanneer het begint te vriezen. Door het unieke design kun je Strips Drip discreet installeren en met de langwerkende batterij hoef je je geen zorgen te maken om batterijen op te laden of te vervangen voor wel 10 jaar.

Met Strips Drip vergoot Sensative het aanbod naast de eerder op de markt gebrachte Strips Guard waarmee je ramen en deuren beschermd.

Strips Comfort – Discrete Temperatuur/Lichtsensor

Strips Comfort is een ultradunne Temperatuur en Omgevingslicht Sensor. Het meet de temperatuur en het omgevingslicht (LUX) in elke ruimte waar het wordt geïnstalleerd.

Wanneer de sensor verbonden wordt met andere slimme apparaten en apps, dan kan Strips Comfort je automatisch waarschuwen wanneer de temperatuur en het lichtniveau onder of boven een door jou gewenst niveau gaat. Voorbeeld: op een aangesloten slimme thermostaat kan de temperatuur verhoogd/verlaagd worden in functie van de gemeten temperatuur. De informatie die Strips Comfort je geeft helpt je om energie beter te beheren door elke ruimte optimaal te verwarmen/koelen of er de verlichting te regelen.

Dankzij het ultradunne design van Strips Comfort kun je de sensor discreet installeren in de ruimte(s) van je keuze. En je hoeft je niet langer zorgen te maken om de batterijen op te laden/vervangen voor een periode tot wel 10 jaar dankzij de uniek ontworpen batterij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s