Nieuwe eZLO Z-Wave Hub voor de DIY-er komt aan een zacht prijsje

eZLO-Hub.png

Eruit springen in de markt van de Domotica Hubs is tegenwoordig geen evidentie en toch slaagt eZLO erin door zijn opvallende design dat een beetje doet denken aan een ronde strandschelp, zijn brede compatibiliteit en het zachte prijskaartje.

eZLO biedt de hub aan als een apart product en is te koop via Amazon en via haar eigen eshops. Je kunt de hub dan combineren met Z-Wave producten en accessoires van andere fabricanten.

eZLO Basiseigenschappen

  • Prijs: de verkoopprijs bedraagt slechts $99 en alleen al daarom is het product een overweging waard.
  • Protocol en Compatibiliteit: eZLO is compatibel met Z-Wave, ZigBee, WiFi, Bluetooth en EnerWave waardoor het werkt met het merendeel van de domoticaproducten op de markt, ongeacht het merk.
  • Installatie: de installatie is niet meer dan de Hub aansluiten op het electriciteitsnet en verbinden met je Internet router via de Ethernet-kabel. De controle van de hub gebeurt via je iOS of Android smartphone waarmee kamers of zones kunnen ingesteld worden waarmee je dan de verschillende slimme apparaten te beheren en te controleren.
  • Display: aan de bovenzijde van de hub vind je diverse LED-indicatorlampjes voor stroom, Ethernet, WiFi en Z-Wave, alsook voor ‘fout’, ‘klaar’ en ‘boodschappen’. Zo kun je onmiddellijk zien wanneer er een probleem is en waar in je netwerk. Apparaten toevoegen is slechts een kwestie van ze te activeren waarna ze te zien zijn in je app en je ze kunt toewijzen aan een kamer.
  • Bediening vanop afstand: dankzij de controle via je Smartphone kun je het systeem van eender waar in de wereld aansturen en boodschappen ontvangen. Ook kun je live de beelden van bewakingscamera’s bekijken die deel uitmaken van je systeem.

Eenvoud en compatibiliteit

Het concept van Ezlo is a simpel en er is geen cloud service nodig, geen abonnementen, geen extra accessoires of andere producten die extra moeten aangekocht worden. Je installeert de hub en kunt dan onmiddellijk starten met de uitbouw van je domotica-systeem precies zoals jij dat wenst.

Zowat alle Z-Wave en ZigBee producten zijn compatibel en kun je dus makkelijk toevoegen.

eZLO zegt nu al compatibel te zijn met producten van Jasco, Kwikset, Schlage, Aeon, Everspring, Fortrezz, Yale en nog een aantal andere. De hub zal meldingen of een email sturen wanneer nodig en beschikt tevens over energiebesparende functies die je geld doen besparen.

Samenvattend

Als je op zoek bent naar een Z-Wave Hub aan een zacht prijsje, dan ben je bij eZLO aan het goede adres. De app is werkelijk indrukwekkend & gebruiksvriendelijk en de hub werkt zo uit de doos.

En omdat Z-Wave een blijver is in de Domotica wereld, zit je met deze Hub gebeiteld voor de lange termijn en mag je in de toekomst nog veel nieuwe Z-Wave producten verwachten die de mogelijkheden van het systeem alleen nog maar zullen vergroten.

 

Bron: All Home Robotics

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s