De Z1 Camera van Climax heeft Bewegings-, Licht-, en Temperatuursensoren aan boord voor een complete Slimme Woning Oplossing

Climax_Z1_Security_Cam

Climax Technology Co. lanceerde zopas het Z1 Beveiligingssysteem voorzien van een slimme camera die een totale oplossing voor de Slimme Woning wil bieden.

De Z1 is een alles-in-één beveiligingssysteem voorzien van een camera met 1080p HD resolutie en een breedhoeklens, nachtzichtfunctie en Twee-wegs Audio met echo onderdrukking, in geval er dringend communicatie nodig is.

Verder beschikt de Z1 Camera over ingebouwde bewegingsdetectie en vochtigheid- en lichtsensoren die gebruikers moeten helpen om in een gezondere omgeving te leven.

De Z1 is compatibel met RF, ZigBee en Z-Wave producten/accessoires en ondersteund tot 160 draadloze sensoren. Hierdoor krijg je een bijna oneindig aantal mogelijkheden voor de beveiliging van je woning, videobewaking, domotica, energiebeheer en voor nooddiensten.

Het uitgebreide aantal sensoren en accessoires die door de Z1 worden ondersteund helpen gebruikers om slimmer en groener te leven terwijl het tevens meer comfort biedt.

Andere belangrijke eigenschappen:

Dit product is ideaal voor installatie en gebruik in kleine en middelgrote woningen waarbij uitbreidingsmogelijkheden een belangrijke overweging zijn.

De krachtige sirene schrikt potentiële inbrekers af en dankzij de MicroSD sleuf kun je heel wat data lokaal veilig opslaan.

De ingebouwde IR Bewegingssensor kan de camera activeren en het alarm starten wanneer er onregelmatige aanwezigheid wordt gedetecteerd.

 

 

Samengevat:

  • Beveiligingssysteem
  • IR Bewegingsdetectie
  • Krachtige sirene
  • MicroSD Sleuf
  • 1920×1080 HD Camera
  • TweeWegs Intercom
  • Temperatuur, Vochtigheid & Licht Sensor

Bron: SMAHome

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s