Gennova werkt met verschillende spraakassistenten en is daardoor uiterst flexibel

Gennova-Home-Automation-Solution

Als je niet goed weet welke spraakassistent je moet kiezen uit het huidige aanbod of als je jezelf niet wilt beperken tot één platform van Google, Apple of Amazon, dan kun je wellicht geïnteresseerd raken door de nieuwe spraakassistent en domoticahub Gennova die ontwikkeld werd door Geeklink.

Gennova ondersteunt Amazon Echo, Siri en andere spraakassistenten en is nu beschikbaar op Kickstarter met wereldwijde verzending voorzien voor november 2017. Onderaan dit artikel vind je de link van de presentatievideo die je de mogelijkheden van Gennova op een rijtje zet.

Gennova is de ideale domotica oplossing voor al je HomeKit accessoires. Gewoon inpluggen en alle apparaten worden automatisch verbonden. Je hebt dan onmiddellijk volledige controle over je Slimme Woning met de Home app. Je kunt verschillende scenes instellen en deze aansturen en controleren met Siri. Van nu af aan heb je volledige controle over je slimme woning, zelfs zonder je smartphone.

Bijvoorbeeld, je kunt Siri vragen de lichten in de slaapkamers uit te schakelen terwijl je aan het koken bent. Dankzij de betaalbare prijzen van de accessoires heb je alle vrijheid om je Domotica systeem op jouw tempo uit te bouwen. Het dagelijkse leven zal in de toekomst steeds meer intelligent en geautomatiseerd verlopen. Met Gennova haal je de juiste oplossing in huis om op lange termijn mee te groeien met de technische evolutie die er zit aan te komen.

Klik hier voor de presentatievideo

Bron: Kickstarter

Advertenties

2 comments

 1. Met alle respect stuur ik deze reactie, want ik lees jullie blog graag. Maar jullie weten wel de meest obscure kickstarter projectjes uit te zoeken. Het project komt op mij nogal ongeloofwaardig over, want Siri is helemaal niet beschikbaar op niet-Apple hardware. Of is het een Alexa speaker die luistert naar de naam Siri? Ook dan zal een jurist van Apple zeker ingrijpen. Hoe dan ook, dit is een project wat in deze vorm nooit van de grond zal kunnen komen. Sorry als ik zuur klink, maar met dit kickstarter project kun je je geld beter direct in de sloot gooien dan weet je zeker dat je het kwijt bent.

  Like

  • Thx voor je reactie. Helemaal niet zuur, wel terecht. Want het gevoel (en ontgoocheling achteraf) bij vele crowdfunding campagnes is vaak dubbel. Ook bij mij speelt vaak dit gevoel.
   Toch zij er ook vele goede voorbeelden van crowdfunding campagnes zoals onlangs de campagne voor Covi van Senic, die eerder al hun sporen verdienden met de Nuimo button. En zo zijn er tal van mooie voorbeelden.
   Bij Gennova is het niet zo dat de spraakassistent ingebouwd is. Uit de productinformatie blijkt namelijk dat de spraakassistent wordt geactiveerd via de Smartphone die op zijn beurt in verbinding staat met Gennova via Buetooth. Zij hebben als het ware een spraakbruggetje gebouwd. En op die manier wil ik hen zeker het voordeel van de twijfel geven.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s