DreamWave Genie is een Spraakassistent die wel 50+ talen ondersteunt

Genie-Voice-assistant.jpg

De audiofielen onder ons die de functionaliteit van een virtuele spraakassistent kunnen waarderen moment met Genie zeker aan hun trekken en zullen ook het compacte en slanke design van DreamWave Genie als een pluspunt ervaren.

Genie produceert een uitstekend geluid gekoppeld aan spraaksturing waardoor je ook handsvrij kunt bellen. Door zijn cylindrische vorm, 360° omnidirectioneel geluid en 5W geluidssterkte biedt Genie een krachtige, zuivere sound. Door op de knop aan de zijkant van Genie te drukken wordt de virtuele spraakassistent geactiveerd.

De luidspreker beantwoordt tevens aan de IPX5 standaard waardoor de luidspreker spatbestendig en robuust  is, waardoor deze  geschikt is voor in- en outdoor gebruik. De ingebouwde lithium batterij heeft een levensduur van wel 10 uur.

Wat Genie echt bijzonder maakt is de ondersteuning voor 50+ verschillende talen en dialecten ondersteund door Google en Apple.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s