De Donut-vormige ORION360 Luidspreker stuur je aan met handbewegingen

ORION360-Gesture-Control-Music-System-01

Met het ORION360 Muziek Systeem dat je met handbewegingen aantuurt, beleef je je muziek zoals nooit tevoren. Het systeem biedt audio van premium kwaliteit en een hi-def surround sound geluid van 360°.

ORION360 maakt gebruik van dual audio drivers voor een kristalhelder geluid dat de volledige ruimte vult. Daarenboven beschikt de ORION360 over een aantal slimme functies.

Met enkele eenvoudige handbewegingen kan je alle functies van de luidspreker aansturen: muziekspeler starten, pauzeren, het volume regelen, tracks overslaan, …

De ORION360 is uiterst intuïtief in gebruik en moeiteloos aan te sturen. Om het krachtige geluid rondom de kamer uit te dragen beschikt de ORION360 over 6 op maat gemaakte luidsprekers. Elk van deze luidsprekers werd strategisch over de ORION360 geïntegreerd om een gelijkmatig, krachtig en loepzuiver geluid te genereren.

De contactloze oplaadfunctie maakt de ORION360 makkelijk om mee te nemen als je de deur uitgaat. Overal waar je komt brengt de ORION360 er onmiddellijk de sfeer in. En, de 12-uurs batterij maakt het feestje super lang zonder zorgen.

ORION360 loopt nu op Kickstarter en het startaanbod is AU$ 179.

Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s