Zipato blijft productaanbod uitbreiden met nu voor het eerst ook ZigBee-producten

ZIPATO-agrandit-son-catalogue-une-nouvelle-fois06

Zipato breidt nog maar eens zijn productaanbod uit en het aantal nieuwigheden ziet er indrukwekkend uit. Want naast enkele nieuwe Z-Wave producten komt Zipato nu ook voor het eerst met een aantal nieuwe ZigBee producten.

Sensoren

Niet minder dan 4 nieuwe Z-Wave sensoren zien het daglicht die allen uitgerust zijn met de Serie 500 chip. De eerste 2 zijn een Rooksensor op batterijen met geluidsmelding ZIP-HS1SA.EU en een Overstromingssensor ZIP-HS1WL.Z

ZIPATO-agrandit-son-catalogue-une-nouvelle-fois01

Maar de 2 interessantste nieuwigheden op Z-Wave vlak zijn een Koolmonoxide Sensor op batterijen ZIP-HS1CA.Z en een Gasdetector in stekkerformaat ZIP-HS1CG.Z die beide vrij uitzonderlijk zijn in het actuele Z-Wave aanbod. En daarom zijn beide sensoren meer dan welkom omdat ze aan een echt vraag uit de markt beantwoorden.

ZIPATO-agrandit-son-catalogue-une-nouvelle-fois02

Schakelaars

Op schakelaarvlak mogen we binnenkort kennis maken met een Schakelaar in stekkerformaat ZIP-PAN16 die ook het verbruik meet. Het is een eenvoudige en efficiënte schakelaar die nog niet bestond in het Zipato Z-Wave aanbod.

ZIPATO-agrandit-son-catalogue-une-nouvelle-fois03

De tweede is niet meer dan een nieuwe versie van de Zipato RGBW LED-Lamp ZIP-RGBW2. Het is een herwerkte versie die kleiner is, krachtiger is en tevens goedkoper dan zijn voorganger.

ZIPATO-agrandit-son-catalogue-une-nouvelle-fois04

Nieuwe ZigBee Producten

De lancering van deze nieuwe ZigBee producten was een echt verrassing. In eerste instantie gaat het om verschillende sensoren, zoals een Rookmelder ZIP-HS1SA.M, een Koolmonoxide Sensor ZIP-HS12CA.M, een Gassensor ZIP-HS1 en een Overstromingssensor ZIP-HS1WL.M. Dezelfde sensoren behoren al een tijdje tot het Z-Wave gamma van Zipato en de ZigBee heeft dezelfde behuizing maar voorzien van een ZigBee chip. Deze ZigBee sensoren hebben dus dezelfde karakteristieken als de Z-Wave Sensoren en zijn bovendien zelfs een beetje goedkoper.

ZIPATO-agrandit-son-catalogue-une-nouvelle-fois06

Het laatste ZigBee product is een RGBW-Lamp RGBW ZIP-RGBW2-ZB. Ook hier betreft het hetzelfde product als de Z-Wave Lamp, maar dan in een ZigBee versie.

ZIPATO-agrandit-son-catalogue-une-nouvelle-fois08

IP-Camera

Het laatste product in het rijtje Zipato nieuwigheden is een Pan/Tilt IP-Camera. Dit is de eerste bewakingscamera die Zipato op de merkt brengt. Deze camera beschikt over een aantal functies die stilaan standaard zijn bij type camera’s: bewegingsdetectie, nachtzicht, tweewegscommunicatie en een beeldkwaliteit van HD720P. Hiermee breekt Zipato zeker geen potten, maar vult hiermee wel een lacune op in zijn productengamma en klanten kunnen dus nu netjes binnen het Zipato-gamma blijven.

ZIPATO-agrandit-son-catalogue-une-nouvelle-fois07

Bron: Blog Domadoo
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s