GoogleHome en Alexa zetten best een stap opzij want de Italianen komen eraan met Fixo Smart Disc

maxresdefault

Ontdek de eerste ronde computer die het dagelijkse leven in je Slimme Woning makkelijker en comfortabeler maakt. Fixo werd zo ontworpen dat het veelzijdig in de woning kan geïnstalleerd worden; op eender welk oppervlak, tegen een wand of je neemt Fixo gewoon in de hand.

Fixo verrijkt en organiseert je leven met handige informatie zoals afspraken, de weersvoorspelling, nieuws- en sportinformatie, enz… Bovendien zorgt het voor een fantastische muziekervaring via de ingebouwde stereo luidsprekers, biedt het de mogelijkheid om vanop afstand een oogje in het zeil te houden vanaf je smartphone en is het altijd verbonden met je Domoticasysteem.

Fixo heeft een diameter van 9,5inch, vergelijkbaar met het formaat van een vinylplaat, en beschikt over een aanraakscherm, een HD Camera, 2-inch Stereo Luidsprekers en 3 brede aanraakknoppen voor makkelijke toegang tot een aantal basiscommando’s.

Dankzij zijn bijzondere ronde vorm is Fixo de perfecte mix van Domotica, design en entertainment om je Slimme Woning vanaf 1 centraal punt aan te sturen.

Meer info over Fixo vind je op de Fixo Website, waar je een complete set incl. 2 slimme lampen en 2 sleutel tags kunt (vooraf) bestellen voor €249.

Klik hier voor de presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s