Ring breidt gamma uit met 3 nieuws cams: bekabeld, op batterij of zonne-energie

080217ring-1

Ring, fabricant van beveiligingsproducten voor de woning blijft zijn productengamma uitbreiden, nu zelfs in één ruk met 3 stuks.  Naast de Floodlight Cam, die zijn debuut maakt op de CES eerder dit jaar, komt Ring nu met 3 varianten van de Spotlight camera. Elk van die camera’s heeft een verschillende voeding zodat tegemoet wordt gekomen aan diverse installatie scenario’s en locaties.

De Spotlight Cam – Bekabeld, werkt zoals de naam het al aangeeft door de stekker in het stopcontact te plaatsen met een kabel die een lengte heeft van ca 7m en die wordt meegeleverd. De Spotlight Cam – Batterij heeft ruimte voor twee 6,000 mAH verplaatsbare, oplaadbare Ring batterijen (dezelfde die gebruikt worden in de nieuwe Ring Deurbel 2) die een lange batterij levensduur garanderen, waarbij de ene batterij werkt van zodra de andere leeg is, zodat je de lege batterij kunt opladen en de camera zonder onderbreking continu gebruikt kan worden (slechts 1 batterij wordt meegeleverd). De Spotlight Cam – Solar wordt geleverd met een Ring zonnepaneel om de 6,000 mAH batterij op te laden.

Alle camera’s beschikken over een 1080p HD Camera, 160° bewegingsdetectie en een kijkhoek van 140° alsook 2-wegs audio en live streaming mogelijkheden naar je smartphone via de Ring app. Twee krachtige LED’s verlichten wat zich voor de camera afspeelt wanneer beweging wordt gedetecteerd.

De bekabelde versie is vanaf nu te koop bij o.m. bol.com voor 119 Euro. De 2 andere versies zullen later dit jaar op de markt verschijnen, maar zullen wel duurder zijn dan de bekabelde versie.

Honeywell doet een goede job met de Lyric C1 door een kwaliteitsproduct af te leveren, maar meer functies of toegevoegde waarde dan vergelijkbare producten van de concurrentie biedt het niet. En dat is voor een bedrijf als Honeywell toch wel een gemiste kans.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s