20 coole Echo Skins waarmee je je Echo eenvoudig pimpt!

Hoewel Amazon wenst dat de Echo een vast bestanddeel wordt van elke Slimme Woning,  hebben ze er qua design en stijl niet echt veel moeite in gestoken in tegenstelling tot bvb Google en LG dat toch wel doen. Met uitzondering van de leuke lichtring aan de bovenzijde van elke Amazon Echo heb je enkel een zwarte of een witte versie die daardoor misschien niet echt naadloos in elk interieur past. Van de nood een deugd maken hebben een aantal slimme handelaars wellicht gedacht en daarom hebben ze een aantal leuke en coole luidsprekeromhullingen op de markt gebracht waarmee je eenvoudig je Amazon Echo pimpt. We zetter er een aantal coole op en rij.

Te koop op DecalGirl.com

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s