Pium wil dat je Slimme Woning zo goed reukt als het er uitziet

Pium4Pium is een cilindrisch apparaat dat er een beetje uitziet als de Amazon Echo, maar binnenin is er ruimte voor 3 geurcapsules die tesamen geuren creëren gebaseerd op je persoonlijke voorkeur.

Je kunt nu de geur in je woning net zo makkelijk instellen als je dat tegenwoordig doet met het veranderen van kleur van je slimme lampen en met de bijhorende app wordt het allemaal kinderspel. Er kan bvb rekening gehouden worden met je dagelijkse routine waarbij een productieve geur van pepermunt wordt gegenereerd om 9u ’s ochtends wanneer je begint te werken, waarna een meer relaxerende geur van honing en kersenbloesem de ruimte vult na het werk.

Pium werd ontwikkeld om deel uit te maken van je Slimme Woning waardoor je het kunt aansturen met Amazon Echo of GoogleHome, alsook met je Smartphone of Apple Watch.

In alle eerlijkheid, Aromatherapie is niet iets wat als eerste op ieders prioriteitenlijstje staat. Maar geur is niet onbelangrijk in de Slimme Woning en niet veel spelers zijn op dit moment actief in deze markt waardoor Pium met dit mooie product er zeker zijn plaats heeft.

Momenteel loopt er een Kickstarter campagne waarbij de uitlevering voorzien is voor februari 2018.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s