Sony lanceert HomePod kloon die gebruik maakt van Google Assistant

Sony-LF-S50G

De nieuwe slimme luidspreker van Sony, de LF-S50G, ziet er behoorlijk hetzelfde uit als de HomePod van Apple. Het werkt ook als een HomePod, maar maakt geen gebruik van Siri, wel van Google Assistent.

Sony zelf vergelijkt zijn luidspreker ook met Google Home en zegt dat zijn luidspreker het vooral moet hebben van zijn audio kwaliteit ten opzichte van de concurrentie, waar trouwens ook de sterkte van Sony ligt.

Het is een full-range luidspreker voor vocale en treble tonen, beschikt over een subwoofer voor de bastonen en heeft een omnidirectionele tweetraps diffusor om het geluid gelijkmatig in de ruimte te verspreiden. Het kan gekoppeld worden via Bluetooth, NFC of WiFi en ondersteunt multi-room audio controle. De luidspreker is spatwaterdicht en is beschikbaar in wit of zwart.

De Sony luidspreker kan ook wat meer als de Google Home. Zo herkent de luidspreker handgebaren om muziek af te spelen, tracks over te slaan of het volume aan te passen. Gebarencontrole lijkt ons een goed alternatief als je geen zin hebt om naar je luidspreker te roepen tijdens een feestje.

De LF-S50G is beschikbaar vanaf oktober voor $199.99.

Bron: The Verge

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s