De nieuwe Alexa Luidspreker van Harman Kardon lijkt op een blender en ziet er lelijk uit…

Allure-Alexa-Enabled-Speaker-01

De nieuwe Harman Kardon Slimme Luidspreker ‘Allure’ ziet er echt niet uit. Nochtans had Harman Kardon eerder dit jaar met de Cortana Luidspreker ‘Invoke’ op dat vlak een veel betere job gedaan.

Er is geen enkele reden te bedenken waarom een slimme luidspreker als de Allure mij aan een blender zou moeten doen denken. Het is tenslotte een luidspreker die naadloos in je interieur zou moeten passen.

Dan is er nog de belangrijkere vraag waarom een bedrijf dat deel uitmaakt van de Samsung-groep luidsprekers op de markt brengt die werken met Alexa en Cortana in plaats van met Bixby. Heel biezonder dat dit allemaal kan binnen een bedrijf als Samsung. Het lijkt ons dan ook een vreemd verhaal en we mogen hopen dat de audio-kwaliteit een heel stuk beter is dan het design van het toestel.

Als je op zoek bent naar een slimme luidspreker die eruitziet als een blender dan is de Allure jouw kopje thee deze winter op Amazon voor $249. Of je kunt een Echo kopen en een echte blender en je bespaart wellicht nog $50. Aan jou de keuze.

Bron: TheVerge

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s