Canary Flex: weersbestendige, betaalbare WiFi-Camera om je woning vanop afstand in de gaten te houden

De Canary Flex is de tweede camera in het Canary gamma van cloud-based beveiligingscamera’s. Deze nieuwe camera werd ontwikkeld met aandacht voor veelzijdigheid en gebruiksgemak. De Flex kan makkelijk eender waar geïnstalleerd worden zodat je met een gerust gemoed je woning kunt verlaten of je kunt simpelweg beelden vastleggen van iedereen die je woning binnentreedt of verlaat.

In een markt met uitzonderlijk veel concurrentie van gerenommeerde namen als Nest Cam, Nest Cam IQ, Withings Home, Logitech Circle en vele andere moet de Canary Flex optornen met zijn IP65 rating en weersbestendigheid. Dat en de oplaadbare lithium-ion batterij betekenen dat je de camera zowel binnen als buiten kunt installeren. Maar is dit voldoende om de strijd aan te gaan met de vele andere beveiligingscamera’s op de markt?

De Canary Flex camera beschikt over een compact, eigentijds en slank design. Wij zijn alvast onder de indruk van de kleine afmetingen, als je bedenkt dat de camera over een ingebouwde batterij beschikt met een duurtijd van wel 2 maanden. De korte buisvormige behuizing past makkelijk in de palm van je hand en kan dus discreet uit zicht geïnstalleerd worden in en rondom de woning.

Aan de voorzijde van de camera bevindt zich een ring die toont dat de camera aan het opladen is en langs de cameralens vind je IR-sensors en een microfoon. Aan de bovenzijde van de camera bevindt zich de luidspreker en aan de achterkant de oplaadpoort en de aan-/uitknop.

Een afneembare magnetische voet biedt optimale flexibiliteit zodat je de Canary Flex makkelijk zowat eender waar je wenst kunt installeren. Bovendien wordt de camera geleverd met een muurbevestigingskit die de installatiemogelijkheden nog uitbreidt.

Voor buitengebruik zal de Canary Flex op de batterij moeten werken omdat de meegeleverde kabel van 2,4 meter in de meeste gevallen te kort zal zijn.

Wij waren onmiddellijk onder de indruk van hoe makkelijk het wel is om de Canary Flex te installeren. Je neemt de camera gewoon uit de doos, schakelt het in, je download de app, volgt de instructies op het scherm van je smartphone en je kunt onmiddellijk beginnen met het bekijken van de beelden van de camera.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s