Nieuwe Doorbell Cam Pro van August biedt full HD video, ook in het donker

August-Doorbell-Cam-Pro-e1505819210789

August, fabrikant van slimme deursloten, introduceerde zopas een nieuwe versie van zijn videodeurbel onder de naam Doorbell Cam Pro.

De deurbel behoudt zijn aantrekkelijke, minimalistisch design, maar biedt een betere beeldkwaliteit wanneer het donker is, kleuren HD beelden en heeft een ingebouwd floodlight om de onmiddellijke omgeving en personen die zich voor de camera bevinden op te lichten en zo duidelijk zichtbaar te maken.

Het floodlight kan ook ingesteld worden om ’s nachts in geval van bewegingsdetectie op te lichten zodat het ook dienst doet als beveiligingsapparaat.

Bovendien beschikt deze nieuwe videodeurbel over hindsight technologie waardoor je de eerste seconden kunt bekijken voor er effectief activiteit wordt gedetecteerd of voor de deurbel wordt ingedrukt. Dit is een hele mooie functie omdat je zo kunt zien wat er daadwerkelijk aan de hand is en wat er zich heeft afgespeeld net voor er een incident of voorval heeft plaatsgegrepen.

Prijs van de August Videodeurbel Cam Pro is $199.

Belangrijkste functies:

  • Zie en spreek tegen bezoekers aan je voordeur:  verwelkom familie en vrienden met tweewegs-audio of zeg tegen ongewenste bezoekers dat ze niet welkom
  • Laat bezoekers makkelijk binnen: in tegenstelling tot vele andere videodeurbellen kan de Cam Pro geïntegreerd worden met de slimme sloten van August om zo je voordeur te openen of te sluiten vanaf eenzelfde scherm.
  • Full-Color HD ’s nachts: weet altijd wie er voor je deur staat ’s nachts met klare full-color HD beelden op je smartphone
  •  Leg vast wat belangrijk is: met de Hindsight technologie zie je het ganse verhaal van wanneer de persoon je woning nadert tot wanneer deze weggaat.

  • Geen vals alarm meer: Cam Pro beschikt over aanpasbare bewegingsgevoeligheid waardoor je valse alarmen vermijdt en je enkel het meest relevant beeldmateriaal overhoudt.

  • On-Demand Replay: al wat er zich aan je voordeur afspeelt wordt opgenomen. Je kunt beelden tot 30 dagen na opname bekijken, maar dit kan enkel mits een abonnement.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s