Surprise! Amazon lanceert Echo Spot: een slimme alarmklok met 2,5″ aanraakscherm

amazon-echo-spot-hero

Amazon lanceerde zopas de Echo Spot, een apparaatje met een klein scherm dat dienst doet als slimme alarmklok.

De Spot heeft een 2.5″ aanraakscherm en is een evolutie van zowel de Echo Dot als de Echo Show en kan door zijn compact formaat overal in de woning makkelijk geplaatst worden. Volgens Amazon werkt de Spot perfect als alarmklok, maar doet het nog zoveel meer.

Zoals de Echo Show, kan de Spot gebruikt worden voor video oproepen. Het heeft een ingebouwde luidspreker van 2 Watt, maar het kan ook verbonden worden met andere luidsprekers via kabel of Bluetooth. Het ondersteunt tevens streaming diensten zoals Prime Music, Pandora, Spotify, iHeartRadio en TuneIn. En je kunt er uiteraard je slimme apparaten in de woning met je stem mee aansturen?

Amazon hoopt dat klanten meerdere Spots zal aankopen voor gebruik in een multiroom setting. Daarom worden er bundels aangeboden met prijskorting.

De Echo Spot kost $130 en kan nu al voorbesteld voor levering vanaf 19 december. Hoewel het toestel in de Amazon Webshop niet kan besteld worden vanuit België of Nederland, hoeft het niet moeilijk te zijn om via andere kanalen je hand op eentje te leggen. Wij kijken er alvast naar uit!

Bron: TheVerge
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s