Brunt Blind Engine maakt je ‘domme’ rolgordijnen en jaloezieën slim

Brunt-Engine-Smart-Blind-Motor-7

Brunt Blind Engine maakt je ‘domme’ rolgordijnen en jaloezieën ‘slim’ door een snuifje gebruiksvriendelijke technologie, een smartphone app en Amazon Alexa.

Met de uiterst gebruiksvriendelijke Brunt Blind Engine app kun je vanaf je smartphone je rolgordijnen aansturen en je kunt zelfs timers programmeren zodat deze openen en sluiten op de door jou ingestelde tijdstippen.

Brunt Blind Engine werkt met de meest types rolgordijen en jalouzieën met verticale en horizontale lamellen:

Brunt-Engine-Smart-Blind-Motor-6

De installatie is snel, simpel en eenvoudig. De Brunt Blind Engine wordt geleverd met dubbelzijdige en schroeven zodat je 2 mogelijkheden om het apparaat te installeren. In slechts enkele minuten is de installatie volledig en ben je op weg met de app.

De Brunt app is zeer intuïtief opgevat zodat deze voor iedereen makkelijk te gebruiken is. Je kunt de maximum en minimum hoogte instellen zodat je de jalouzieën tot door jou gewenste opening simpel kunt openen en sluiten. En je doet dit van eender waar in de wereld en wanneer je dit wenst.

Je kunt Brunt Blind engine ook simultaan gebruiken bij meerdere rolgordijnen. De app heeft een ‘Welcome & Goodbye’-functie waardoor je verschillende gordijnen op hetzelfde moment kunt openen sluiten. Ook andere Brunt apparaten zoals de Brunt stekker en het Brunt Power Station kunnen hieraan toegevoegd worden zodat je het geheel in één simultane actie kunt aansturen.

Met Brunt Blind Engine kun je de gordijnen ook aansturen op basis van je locatie. Dankzij de eerder vermelde ‘Welcome & Goodbye’ functie kunnen de gordijnen automatisch geopend en/of gesloten worden wanneer je de woning verlaat of wanneer je thuiskomt.

En alsof dit nog niet genoeg is, kun je Brunt nu ook met je stem aansturen. Amazon Echo, Google Home of Apple HomePod zijn enkele van de spraakassistenten waarmee Brunt Blind Engine compatibel is.

Tenslotte kan Brunt Blind Engine ook een rol spelen in de beveiliging van je woning door op bepaalde tijdstippen de rolgordijnen te openen en te sluiten terwijl je op vakantie bent zodat je woning bewoond lijkt. Zo vertrek je met een gerust gevoel op vakantie

Na een uiterst succesvolle Kickstarter campagne waarbij Brunt Blind Engine te koop was aan $99, zal het in de reguliere verkoop $149 kosten. Aan de prijs zal het dus niet liggen, want die is een stuk lager dan deze van vergelijkbare systemen.

Advertenties

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s