SanDisk iXpand Base Backup Charger: opslag en opladen in 1 voor je iPhone

SanDisk-iXpand-Base-Backup-Charger-02

Dit kleine, maar krachtige apparaatje lost 2 grote problemen op waarmee smartphonegebruikters vaak mee worden geconfronteerd: batterijduur en opslag. De iXpand Base kan je gewoon op een handige plaats naar keuze leggen. Met een opslagcapaciteit tot 256GB sluit je gewoon je smartphone op iXpand aan en je opent de SanDisk app. De iXpand Base gaat dan door al je media en slaat deze op. Compleet veilig en je kunt de app ook gebruiken om je content te beheren en te organiseren

Het is zeker geen perfecte backup oplossing en dit komt door de manier waarop iOS werkt. Hierdoor kan de iXpand Base enkel foto’s, video’s en contacten opslaan, maar het is een nuttige oplossing voor diegenen die de voorkeur geven aan lokale opslag of wiens backup opslag in iCloud onvoldoende is. SanDisk biedt 4 verschillende modellen aan met verschillende opslagcapaciteit gaande van 32Gb tot 256GB en  een prijskaartje van €79.99 tot €259.99 (prijzen Conrad).

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Daarnaast kun je met de de Lightning Kabel je iPhone opladen. iXpand Base is compatibel met de iPhone 5 en nieuwer.

Je kunt ook direct bestanden overzetten van je iXpand Base naar je computer/laptop door gebruik te maken van een SD-kaart of Micro USB-kabel, of je kunt er toegang toe hebben vanaf je iPhone met de nieuwe SanDisk iXpand Base iOS App.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s