Ring Protect neemt handschoen op tegen Nest Secure met veel goedkoper alarmsysteem

Ring-Protect-1

Ring heeft een residentieel alarmsysteem aangekondigd dat niet alleen zijn bestaande gamma van beveiligingscamera’s, lichten en deurbellen tot één geheel samenbrengt, maar het wil meteen ook Nest het vuur aan de schenen leggen op het vlak van design en prijs.

Slechts enkele weken geleden nog maar kondigde Nest zijn nieuwe alarmsysteem aan voor $499. De Nest-set omvat 1 toetsenpaneel en sensoren voor 2 deuren of ramen. Ring Protect daarentegen kost slechts $199 met inbegrip van 1 deur-/raamsensor en 1 bewegingssensor. Wens je meer deur-/raamsensoren dan kosten deze $20/stuk. Bijkomende bewegingssensoren kosten $30/stuk.

Je kunt dus makkelijk $200 uitgeven voor 10 extra deur-/raamsensoren en dan zit je nog onder de prijs van de Nest-set. Vergeet echter niet het abonnement voor $100. Als je hiervoor opteert dan belt een nooddienst je op in geval het alarm afgaat. Je kunt hieraan verzaken en dan zullen alarmmeldingen naar je smartphone gestuurd worden.

Nest op zijn beurt heeft nog steeds de prijs niet aangekondigd van zijn nooddienst. Anderzijds weten we op dit moment ook nog niet hoe de Ring accessoires zich verhouden tot deze van Nest en of hun kwaliteit gelijkwaardig is.

Ring heeft laten weten dat hun nieuwe Ring Protect Alarmsysteem en sensoren samenwerkt met hun bewakingscamera’s om je woning te bewaken en je kunt het geheel aansturen en controleren vanaf de Ring app.

Hetzelfde geldt voor het Nest-systeem waarvan de verkoop start in november. Ring Protect is beschikbaar voor pre-order in USA en zou ook in november leverbaar zijn.

Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar over de prijzen voor Europa, noch over de beschikbaarheid.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s