Verlaat je woning met een gerust hart dankzij de budgetvriendelijke Wally Starter Kit

Wally-Starter-Kit

De Wally Starter Kit bestaat uit een Hub en een Multisensor waarmee je op eenvoudige wijze toezicht houdt op waterlekken, temperatuur, vochtigheid en deuren/ramen die open staan in je #slimmewoning of je bedrijf.

Van zodra er wat loos is krijg je onmiddellijk een melding via tekst, telefoon, email of een  push-bericht op je smartphone. Elk waterlek, detectie van temperatuur- en/of vochtigheid buiten het gewenste bereik of een deur/raam die open staat wordt gemeld. De Hub beschikt ook over een ingebouwde sirene die afgaat bij een noodgeval.

Alarmmeldingen van Wally Starter kit

  • Draadloos en mobiel: Wally waarschuwt je en de door jou toegevoegde contacten via lokaal alarm (sirene), telefoonoproep, SMS, push-melding of email van zodra Wally ontdekt dat er wat loos is. Met de Wally app voor iOS en Android blijf je steeds op de hoogte, ook wanneer je niet thuis beent. 
  • Water: Wally detecteert elk mogelijk waterlek zodat je woning geen belangrijke waterschade oploopt.
  • Temperatuur: Wally registreert de temperatuur in je woning en wanneer deze bepaalde waarden overschrijdt wordt een melding gestuurd zodat het risico op bevroren leidingen en andere vriesschade vermeden wordt.  
  • Vochtigheid: Wally controleert het vochtigheidsniveau in je woning zodat schimmel en aanverwante geen kans krijgen. 
  • Afsluiten van kleppen: met de optionele Wally Shutoff Valve wordt het water automatisch afgesloten wanneer een waterlek wordt gedetecteerd.

De Wally Starter Kit is te koop op Amazon voor $99.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s