Klinkt absurd! Wyze Labs lanceert 1080p HD Beveiligingscamera voor slechts $19.99

WyzeCam-04

Iedereen die al op zoek is gegaan naar een slimme WiFi beveiligingscamera waarmee je van eender waar je woning in de gaten kunt houden weet dat het prijskaartje ervan hoog kan oplopen.

Zeker als je op zoek bent naar een camera met geavanceerde functies zoals nachtzicht, bewegingsdetectie, cloud opslag en en andere fijne aardigheidjes. Enkele honderden Euro’s zijn dan zeker geen uitzondering. Voor een lagere prijs heb je vaak niet meer dan een basic 720 p camera.

Daarom is deze WyzeCam zo uitzonderlijk. $19.99 voor een beveiligingscamera met bovenvermelde kenmerken klinkt dan ook bijna absurd en toch is het zo.

 

De WyzeCam is een kleine kubus met een modern design die gemonteerd is op een verstelbaar voetje. Daardoor kun je de camera zowat eender waar in de woning plaatsen.

De camera beschikt over een 110°-lens en neemt beelden op aan 1080p (HD) en je kunt desgevallend overschakelen naar SD-modues.

Je kunt een foto nemen of videobeelden opnemen die je onmiddellijk kunt bekijken op je smartphone of tablet. Met de hulp van een SD-kaart kun je continu of time-lapse opnames maken.

Dankzij de nachtzicht-functie kun je ook in het donker opnames maken en de bijhorende app kan je waarschuwen in geval er beweging of geluid wordt gedetecteerd. Deze beelden worden voor een periode van 14 dagen automatisch opgeslagen in de cloud zonder extra kosten.

En het houdt niet op, want de WyzeCam beschikt ook over een ingebouwde luidspreker en microfoon waardoor je de camera als intercom kunt gebruiken.

De bijhorende app is uitermate gebruiksvriendelijk en de beeldkwaliteit is uitstekend, zelfs in SD-modus.

Het enige wat als een gemis kan aangeduid worden is het ontbreken van de Pan/Tilt-functie. Maar voor $19.99 krijg je al zoveel waar voor je geld dat je hier echt geen punt van kunt maken. Je kunt ook gewoon 5 WyzeCams aankopen om op verschillende plekken in je woning te plaatsen en dan betaal je nog niet eens de prijs van één beveiligingscamera van een bekend merk.

Een beveiligingscamera met zoveel functies aan een dusdanig lage prijs? Dat hebben we nog nooit gezien. jij wel?

 

Advertenties

6 comments

  • Hartelijk dank voor je reactie en info. Zeker waardevol voor lezers van dit artikel.

   Ons aanvoelen is dat dit prijsniveau toch ‘absurd’ aanvoelt in vergelijking met prijzen van camera’s van andere aanbieders met vergelijkbare specs. En dan hebben we ons nog geen bedenkingen gemaakt bij het economisch model van camera’s aan deze prijzen.

   Like

   • Los van de backorder verstuurd zowel Wyze als Amazon niet naar NL. In Nederland kun je deze camera dus niet kopen. Verder is de prijs scherp maar qua functionaliteit krijg je bizar weinig. Geen NAS opslag, geen rtsp, geen home-assistant, geen ifttt, geen alexa/google assistant etc etc Maargoed 20 dollar prima prijs

    Like

 1. Zelfde hardware, andere software dus.. https://www.wyzecam.com/support/#1509997955652-0a63fad1-3ac4

  Can I flash a XiaoFang or Spot camera to become a WyzeCam camera?
  No.

  We licensed the same industrial design as the XiaoFang and Spot cameras to use for the WyzeCam. That is why they look the same from outside. However we designed the WyzeCam with a completely new solution from the ground up, including a new app, new firmware, and AWS cloud solution to store alert videos. We also updated components and features, focusing on UX and ease of use.

  It is not possible to flash a XiaoFang or Spot camera to be compatible with the Wyze App.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s