Met de Elgato Eve Thermo Thermostaatkraan kom je comfortabel de winter door

elgato-Eve-Thermo-Thermostatic-Radiator-Valve-01Je woning upgraden door je verwarming slimmer te maken is vanaf nu kinderspel. Vervang eenvoudig je bestaande thermostaatkraan door de Eve Thermo en je mag voortaan vergeten de temperatuur in te stellen. Al wat jehoeft te doen is het gewenste comfortniveau met je smartphone instellen en Eve Thermo zorgt voor de rest.

De installatie is simpel want je hoeft enkel de bestaande radiatorkraan te vervangen door Eve Thermo en vanaf dan hoef je je geen zorgen meer te maken over je verwarming. Het design van Eve Thermo is minimalistisch mooi zodat het naadloos past in de meeste interieurs.

En deze radiatorkraan ziet er niet alleen mooi uit, maar is zeer geavanceerd. Via de bijhorende app kun je heel wat mooie functies activeren zoals automatische raamdetectie in combinatie met Eve Door & Windows, vrije dagen, vakantiemodus, enz… Eve Thermo weet dus wanneer een raam geopend is en kan daardoor de temperatuur aanpassen om energie te sparen.

Je kunt ook schema’s en scenario’s creëren zodat je altijd thuiskomt in een comfortabel verwarmde woning. Bovendien kun je verschillende units doorheen je woning vanuit de app beheren zodat iedere kamer de gewenste temperatuur heeft.

Eve Thermo is compatibel met Apple HomeKit. En hiermee kun je het volledige systeem zelfs aansturen met je stem.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s