De Unijem 180-Degree HD Wandlamp met beveiligingscamera is een 4-in-1 systeem dat je voordeur bewaakt

Unijem-180-Degree-HD-Wall-Light-Security-Camera-01

Zorg voor een totale bescherming en bewaking van je voordeur met dit 4-in-1 beveiligingssysteem. De Unijem 180-Degree HD Wandlamp geeft je niet enkel volledige controle maar vooral een gerust gevoel wanneer je thuis bent, maar ook wanneer je afwezig bent.

Deze veelzijdige buitenlamp is uitgerust met bewegingsdetectie waardoor je onmiddellijk een melding krijgt op je smartphone als er iemand je voordeur nadert. Je krijgt dan verbluffende HD Live beelden te zien met een indrukwekkende panoramische kijkhoek van maar liefst 180°. En dankzij het IR nachtzicht krijg je ook beelden van uitstekende kwaliteit te zien wanneer het donker is.

Een handige functie is de Pan/Tilt-functie waarmee je de hoek van de lens kunt aansturen vanaf je smartphone zodat je werkelijk alles te zien krijgt van wat zich aan je voordeur afspeelt.

En met de tweewegs audio intercom is het handig praten met de persoon die aan de voordeur staat. Zo weet je altijd wie aan je voordeur staat en kun je ongewenste bezoekers wegsturen. En de 100dB luide sirene kan je hierin desnoods een handje helpen.

Tenslotte is de Unijem Wandlamp een mooie toevoeging aan de buitenkant van je woning. De lamp in de slanke en moderne behuizing kan tot 16 miljoen kleuropties weergeven die je kunt aansturen vanaf je smartphone.

Klik hier voor de Kickstarter Campagne en klik hier voor de presentatievideo.

Unijem uit Birmingham in het Verenigd Konikrijk ontwikkeld en fabriceert innovatieve producten. De Unijem slimme wandlamp is het eerste product dat dit bedrijf op de markt brengt in wat hopelijk een lange reeks wordt.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s