ENTR maakt van je voordeur een slimme deur met controle vanop afstand

ENTR-Smart-Lock.jpg

De markt van de slimme sloten is in volle beweging en zowel gevestigde namen als startups komen met innovatieve en handige oplossingen. Graag pikken we het slimme slot ENTR uit het grote aanbod omdat het een veelzijdige oplossing is met uitzonderlijk gebruiksgemak en door de eenvoudige installatie is het toegankelijk voor het grote publiek.

Dankzij ENTRE maak je je voordeur in een oogwenk slim en kun je jezelf nooit meer buitensluiten. ENTRE past op iedere deur en de installatie duurt slechts enkele minuten. Het enige gereedschap dat je nodig hebt is een schroevendraaier.

Slimme toegangscontrole voor je woning of bedrijf creëren is met ENTR echt kinderspel. Creëer, dupliceer en gebruik digitale sleutels om de inkom- of voordeur te openen met je smartphone, tablet of een ander ‘Bluetooth’ apparaat en het is niet alleen comfortabel, maar ook veiliger dan de klassieke sleutel. Zelfs wanneer je er niet bent, hou je volledige controle op wie je al dan niet toelaat tot je woning of kantoor.

Je kunt de deur niet alleen openen met je smartphone maar ook met je vingerafdruk, persoonlijke code of afstandsbediening.

ENTR is online te koop bij onder meer Bol.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s