Muse bombardeert Alexa tot je co-piloot, ongeacht de wagen waarmee je rijdt

Muse-Dash-Alexa

Amazon Alexa maakt voortaan ‘officieel’ deel uit van je auto.

Zeker, er zijn al wel vergelijkbare producten op de markt, maar de keuze is nog altijd vrij beperkt. Zo is er de Garmin Speak met Alexa om je Garmin navigatie met je stem aan te sturen, maar deze kost wel een forse $150. Dan ben je wellicht beter af met Muse van Speak Music, de startup die ook de Melody app ontwikkelde.

Met dit nieuwe Alexa-apparaatje heb je toegang met je stem tot je muziek en zoveel meer  via Alexa. Het wordt, met een mond vol, omschreven als het “eerste pure Amazon Alexa compatibele apparaat voor je auto”. Het prijskaartje oogt alvast aantrekkelijk met $49.99 (momenteel op Indiegogo aan $40.00).

Muse-Dash-Alexa-01

Muse is een klein Bluetooth apparaatje dat wordt bevestigd centraal op het dashboard van je auto.

Open de Muse app op je smartphone en verbindt het apparaatje met je Amazon Alexa account. Via Bluetooth kun je nu met je stem muziek of podcasts in de wachtrij zetten of de volgende route voor je GPS inspreken. Je kunt er ook handenvrij mee bellen en verbinding maken met al je Alexa apparaten thuis. En je hoeft er je handen niet voor van je stuur te halen.

Dankzij Muse heb je voortaan altijd je ogen op de weg gericht en toch kan je op een veilige manier heel wat dingen doen terwijl je aan het rijden bent; zoals de deuren of de garagepoort thuis sluiten als je deze vergeten bent, het koffieapparaat uitschakelen, de thermostaat aanpassen en nog zoveel meer. Wat wij persoonlijk een beetje betreuren is de afwezigheid van Spotify, maar hier zou blijkbaar aan gewerkt worden.

Klik hier voor de presentatievideo.

De Indiegogo-campagne van Muse loopt nog steeds en voor slechts $40.00 kan je er eentje aankopen en de levering is reeds voorzien voor december.

Bron: Pocket-lint

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s