MESHLE flex: de kleinste Slimme Bluetooth LED Controller ter wereld

MESHLE-flex-Smart-Bluetooth-LED-Controller-05

Maak de LED-verlichting in je #slimmewoning wat slimmer met de MESHLE flex Smart Bluetooth LED Controller. Compact en toch intelligent tovert dit kleine apparaatje je ‘gewone’ LED-lichtstrip om tot slimme verlichting.

De MESHLE flex gebruikt ingebouwde Bluetooth mesh technologie. Sluit het gewoon aan op een LED-lichtstrip met de standaard 4-pin connector en koppel het met de app. Ook mooi is dat je geen extra’s nodig hebt zoals een afstandsbediening, WiFi of andere hardware als een hub of een router.

Van daaruit kun je de verlichting makkelijk en eenvoudig aansturen met je smartphone. Je kunt met de app kleuren, timers, schema’s en nog zoveel meer instellen en aansturen.

De app beschikt zelfs over vooraf ingestelde thema’s of je kunt zelf thema’s creëren. Helemaal maf is dat je de verlichting zelfs op muziek kunt instellen voor gegarandeerd sfeer en plezier.

Daarnaast kun je met de app meerdere lichtvariaties instellen en beheren. En omdat de MESHLE Flex gebruik van een mesh netwerk kun je het systeem blijvend uitbreiden met elke controller die je toevoegt. Op dit moment kun je tot 127 controllers verbinden in één Bluetooth (mesh) netwerk.

Er loopt momenteel een Kickstarter-campagne waar je de MESHLE flex al kunt aankopen voor slechts $15. Levering is voorzien voor maart 2018.

Meshle is een Duits verlichtingsbedrijf uit Düsseldorf dat innovatieve LED-verlichtingsoplossingen voor woningen en hotels ontwikkelt.

Klik hier voor de Kickstarter presentatievideo.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s