Hongaarse Senses gaat voor ambitieus Domotica gamma in herkenbaar driehoekig design

Senses-Design

Dension is een Hongaars Technologiebedrijf, gebaseerd in Boedapest, dat op korte tijd een volwaardig gamma aan Domotica producten ontwikkeld heeft en op de markt brengt onder de naam Senses. Het Domoticamerk Senses werd pas dat jaar bovendien de doopvont gehouden en de Senses producten werken op basis van Bluetooth Low Energy Communicatietechnologie.

Heel kenmerkend voor de Senses producten is het opvallende minimalistische driehoekige design.

Het Senses gamma bestaat op dit moment uit de volgende elementen:

  • Hive is de centrale interface waarrond het ecosysteem draait.
  • Environment Sensor is een multifunctionele sensor voor detectie van temperatuur, luchtkwaliteit,  vochtigheid en rook.
  • Smart Button is een inventieve compacte afstandsbediening waarmee je tot 16 commando’s of scenario’s draadloos kunt versturen.
  • LED Dimmer is een micromodule met 300Amp waarmee je bvb een LED-strip (W, RGB, RGBW) tot 4 kanalen met 12V tot 24V kunt aansturen.
  • Remote Control is een afstandsbediening in ergonomisch design waarmee je je verlichting kunt aansturen en controleren zoals de kleur aanpassen.
  • Alarm & Light is een stekkerlamp in opvallend design met diverse alarmfuncties.
  • Flood sensor detecteert elk waterlek van de kleinste druppel tot een echte overstroming in je kelder, garage of elders in je woning in geval van noodweer.
  • Smart Plug is een slimme stekkermodule die in elk standaard stopcontact past en waarmee je verlichting en apparaten kunt aansturen.
  • Smart Switch kan je op electrische apparaten aansluiten waarna je ze vanop afstand kunt aansturen.

Senses-Range

Dit is dus al een behoorlijk compleet gamma dat aan de bewoner van de #slimmewoning een oplossing biedt voor een behoorlijk aantal van zijn Domotica-verzuchtingen.

De Engelstalige website van Senses biedt zeer ruime informatie aan over elk product met  ook een webshop die echter nog niet actief is. Deze zou binnenkort online moeten komen. Prijzen zijn op dit moment ook nog niet bekend en worden vermoedelijk bekend gemaakt begin januari op de CES in Las Vegas.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s