BoxLock is het eerste slimme hangslot dat je leveringen aan huis beschermt

BoxLock-04

Nooit geen stress meer voor thuislevering van je bestellingen op het internet met het BoxLock Smart Home Afleverhangslot.

Dit hangslot is verbonden met het internet en zijn unieke concept maakt thuisleveringen zo veilig als maar mogelijk is. Het enige wat je hoeft te doen is dit slimme hangslot aan een opbergkoffer bevestigen zoals je op bovenstaande foto ziet.

Als er nu bij je thuis een levering plaatsvindt van je favoriete webshop, dan kan de bezorger van het pakje de ingebouwde scanner van het BoxLock hangslot gebruiken om de barcode op het pakje te scannen. Enkel wanneer de code door het systeem wordt herkend, zal BoxLock toegang verlenen tot de koffer. De pakjesbezorger kan nu het pakje in de koffer plaatsen en BoxLock afsluiten.

Met meer dan 11 miljoen pakketjes die jaarlijks in de USA gestolen worden, is BoxLock een meer dan welkome beveiliging voor al je thuisleveringen. BoxLock heeft al partnerships afgesloten met grote partijen als Amazon, FedEx, UPS en USPS, wat onontbeerlijk is om een brede doelgroep aan te spreken en snel een geloofwaardige business case op te bouwen.

Doordat BoxLock gebruik maakt van WiFi kan het ook de status van je pakje bevestigen zodat je het vervolgens kunt opvolgen. Bovendien kun je ook een melding krijgen wanneer het pakje in de koffer aan je voordeur werd afgeleverd.

BoxLock heeft momenteel een campagne op Kickstarter lopen. Levering voorlopig enkel in USA. Wanneer BoxLock internationaal beschikbaar wordt gesteld is op dit moment nog niet bekend.

Klik hier voor de presentatievideo.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s