iHaus SmartHome App verbindt al je Domotica van verschillende merken met elkaar

Ihaus

iHaus is een Duits bedrijf uit de buurt van München dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van softwaretoepassingen voor de #slimmewoning.

De visie van iHaus luidt als volgt: ‘wij willen een simpele en intuïtieve oplossing creëren die de gebruiker toelaat om zijn Domotica en Lifestyle apparaten te verbinden tot één geheel, ongeacht het merk of systeem’.

iHaus heeft hiervoor een SmartHome App ontwikkeld die dit probleem oplost: de app verbindt en controleert alle slimme apparaten van verschillende systemen en merken via WiFi of verbind je KNX-Systeem met ander IoT-producten.

iHaus LINKIT is voortaan je enige communicatiemodule voor diverse Domotica-merken, classificaties en providers in je #slimmewoning waardoor er geen extra hardware nodig is voor het aansturen van apparaten via de iHaus Smart Home App. In de app kun je ook groepen van apparaten creëren in functie van verschillende scenario’s voor de aansturing van je #slimmewoning.

  • Ondersteuning voor: Philips Hue, Sonos, Osram, Netatmo, Tado°, Elgato, Honeywell, iDevices, Belkin, TP-Link, KNX met JUNG, Nest, Apple HomeKit, IKEA TRADFRI, Home Connect van Bosch & Siemens
  • Spraaksturing met Amazon Echo
  • App vereist iOS 9.0+
  • Beschikbare talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans.
  • Werkt met Apple HomeKit

Meer info vind je op de website van iHaus.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s