Insafe is een uiterst smalle rookmelder van de nieuwe generatie met een kleurrijk design

Insfafe-Detector.png

Het Franse Nexelec heeft naar eigen zeggen 4 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van hun Insafe Rookmelder van de nieuwe generatie. De ontwikkeling en de productie gebeuren in Frankrijk en het is altijd mooi als tech-producten eens een keer niet in China worden gefabriceerd.

Insafe komt in 2 versies; eentje met en eentje zonder afstandsbediening. Het uiterst smalle design en de beschikbaarheid van een 10-tal kleurrijke frontplaatjes zorgt ervoor dat deze discrete rookmelder naadloos in elk interieur past.

Het belang van de installatie van een rookmelder in een woning kan niet voldoende onderstreept worden. Voor de veiligheid van je familie en jezelf is het een must. De aanwezigheid van een rookmelder zorgt er namelijk voor dat iedere keer wanneer je de deur uitgaat, je dit met een gerust hart kunt doen.

Insafe-Rookmelder.jpg

De detectiecel van de de Insafe Rookmelder is opzettelijk zichtbaar gehouden en is behoorlijk groot zodat de eerste sporen van rook binnen de 15 seconden kunnen gedetecteerd worden. In geval van rookdetectie weerklinkt een luide ingebouwde sirene van 85db zodat iedereen in de woning wordt gewaarschuwd.

De Insafe Rookmelder is voorzien van een 3GR Lithium batterij met een levensduur van wel 10 jaar. Dit is mogelijk omdat Insafe gebruik maakt van een geheel nieuwe elektronisch platform met een 3V technologie dat een zeer laag verbruik garandeert.

Tijdens de ontwikkeling van het product werd met name op de  robuustheid nadrukkelijk toegekeken zodat de rookmelder volmaakt stabiel is tijdens de gehele levensduur.

De rookmelder kan besteld worden op de website van Insafe voor de prijs van €42,90 met een garantie van 5 jaar.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s