Wiscloud is een uniek Domotica systeem omdat het zelfstandig opereert binnen het eigen Nebula netwerk

Wiscloud-01.jpg

Wiscloud heeft dan ook steile ambities en wil ZigBee, Z-Wave en andere Domotica Protocollen zo snel mogelijk naar de kroon steken. Of ze daarin zullen slagen valt af te wachten.

Het Wiscloud Domotica Systeem maakt gebruik van een cloud-server die een brug slaat tussen jezelf en je #slimmewoning. Wiscloud heeft een eigen protocol op basis van een mesh netwerk ontwikkeld, Nebula, wat je manueel of middels AI kunt aansturen en controleren. Hieronder vallen al je slimme producten en systemen zoals alarmen, verlichting, apparaten, temperatuur- en vochtigheidscontrole, enz…

Wiscloud-02.jpg

De communicatie binnen het Nebula Mesh Netwerk is veilig en betrouwbaar en heeft geen nood aan internet of WiFi. De centrale hub is de Wisbox Mini die verbinding kan maken met duizenden apparaten die zich bevinden in max. 30 kamers. Zelfs over verschillende verdiepingen.

Bovendien is alles aanpasbaar binnen de app waardoor je alles in je woning of kantoor kunt aanpassen in functie van je levensstijl. Zo heb je slimme schakelaars die je vrij kunt programmaren binnen persoonlijke scenario’s vanaf de app. En met de deur/raam sensoren kun je allerhande alarmparameters instellen. Dankzij Wiscloud zijn de domoticamogelijkheden schier eindeloos.

Er loopt momenteel een crowdfunding campagne op Indiegogo waar je kunt intekenen op diverse startersets.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s