Triggr ziet zichzelf als het brein van je #slimmewoning en kantoor door gebruik te maken van locatiedetectie

triggr-01.jpg

Colorfy uit Berlijn noemt zichzelf een ‘boutique design bedrijf’ dat samenwerkt met andere bedrijven om nieuwe innoverende producten op de markt te brengen.

Eén van hun nieuwe producten is Triggr dat de locatie van bewoners in de  #slimmewoning detecteert. Hierdoor kan Triggr vooraf ingestelde acties en scenario’s  activeren op basis van nabijheid en aanwezigheid van personen en objecten.

Dit wordt gedetecteerd door zogenaamde Triggr bakens waardoor bepaalde acties en scenario’s automatisch geactiveerd worden van zodra de aanwezigheid of nabijheid van deze of gene persoon gedetecteerd wordt. Kamers kunnen zelfs opgedeeld worden in verschillende zones waardoor verschillende acties binnen dezelfde kamer kunnen geactiveerd worden.

De mogelijkheden zijn legio:

triggr-mit-logosActies die geactiveerd kunnen worden zijn bvb het streamen van muziek, aangepaste verlichting, temperatuur van thermostaat en A/C instellen, alarmklok, alarmsysteem, enz…

Weekscenarios’ in de app instellen

Ook in een kantooromgeving bewijst Triggr zijn nut zoals kalender delen, presentaties, gasten begroeten, WiFi delen, enz…

Meer info vind je op de website van Colorfy.

triggr-slide-2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s